Jaha, så sitter jag och tokgravida Lotta i butiken. Hon har rastlöst åkt ända ut till mig även fast bebben egentligen ska ut nu.
Men vad är det att sitta och vänta på?
Det kan ju fasiken ta flera veckor till.
Så vi fikar, pratar med Linda (som också gillar att hänga i butiken) och konstaterar att det här med att "vattnet går" endast sker på film. Och den där slemproppen bara är en myt. Alla pratar om den men ingen har sett den.

30 minuter senare har tjocka Lotta drämt iväg 1 liter vatten rakt ner på lagergolvet och därmed fått en knäpp på näsan direkt.
Jag springer som en yr höna med nya trosor (hittar ett par vita med fina körsbär på i storlek 170 i butiken!) och vattenglas (hon måste väl fylla på?) medans vi väntar på den blivande pappan.
Han kör som en tok mellan Älvsjö - Jakobsberg och är faktiskt här på galna 12 minuter!
Vilken spänning!


Lite sur är jag för att jag inte fick stänga butiken och följa med.
Det var ju praktiskt taget jag som fixade starten.

...

Det är inte nog med att tjejen stavar som en yxa och har på TOK för mycket collagen i sitt ansikte, hon är även den mest korkade person som någonsin haft med media att göra.

Hoppas att alla annonsörer fattar att den här "förebilden" inte är att ställa sig bakom.

Bakgrund för dig som inte hört:
Kissie och hennes bror sätter upp lappar i Stockholm för Nationalistisk Front.
En journalist ser detta, spelar in och lägger upp på Nyhetssajten.
Alexandra "Kissie" Nilsson, bestämmer sig därmed för att hämta upp sin fulaste sida och ringa in till journalisten i fråga.

http://www.youtube.com/watch?v=FxFVOAt3PBA

Lyssna och begrunda att det här är Sveriges mest besökta blogg. De flesta småtjejer som verkligen (på riktigt) ser upp till sin bloggerska.

I sin bok Bonusföräldrar skriver Jesper Juul om hur Bonuslivet kan se ut och ger en massa handfasta råd.
Han är 90 % jättebra! Och dessutom den enda människa som vågar säga att du OMÖJLIGT kan älska dina bonusbarn inom de först 4 åren!

MEN... sen säger Jesper också att det inte är viktigt att ha samma reglar för bonussyskonen. Att det man är van vid från "kärnfamiljen" ska tas med in i den nya familjen..typ.
Jag sätter morgonkaffet i fel strupe!
FEL! FEL! FEL!
Härmed utnämner jag mig själv till EXPERT inom området!

LYSSNA nu!
Barn som bor samtidigt och är i samma ålder MÅSTE få samma förutsättningar och följa samma regler.
Den enda anledningen till att barnen bor tillsammans är ju för att två vuxna gillar varandra så mycket att dom känner sig manade att flytta ihop två små familjer till en stor.
Dessa två vuxna måste sätta den NYA bonusfamiljens regler tillsammans.
Skulle en av dessa två tycka att en regel är dum, måste man kompromissa och sen låta barnen vet vad som gäller.
Inget jäkla tjafsande om att den ena ungen ska få men inte den andra, för DET kommer att bli totalt ohållbart och skapa klyftor mellan såväl barnen som de vuxna!
Barn lär sig fort vad som gäller i den nya familjen och de vuxna mår bra av att inte känna att sitt uppfostringssätt är galet eller blir ifrågasatt hela tiden.
Och det var ju DET som var det primära...Att de två vuxna ska gilla sitt nya Bonuliv och hålla ihop!

Eller?