En stilla undran...
Om jag nu skulle konvertera över till HOMOligan och börja nojsas med tjejer, (eller mest kanske en tjej) så vill jag ju tro att den jag nojsar med är just - en tjej.
För om jag ska överge killar måste det väl bli för att tjejer är annorlunda. Kvinnliga. Mjuka. Snygga på ett tjejaktigt sätt.
Red lips, soft skin...
Så VARFÖR ser det ut som om många lesbiska tjejer är ihop med killar?
Varför omvandlas vissa (jag säger inte alla men jag börjar misstänka att det gäller fler än vissa...) HOMObrudar till killar?
Byxor (ALDRIG kjol) med häng, bylsiga tröjor - gudbervars om det skulle synas några kurvor. Ingen hållning och absolut inget smink. Kan tänka mig att ögonbrynsplockning, vaxning och annat som vi tjejer pysslar med också går bort.
Kort hår och killjacka på det. Vips har man en tjej i killförpackning.
Som inte verkar vilja vara tjej. Vill hon vara kille? Och i så fall varför vill en lesbisk tjej då vara med henne?

Väldans märkligt.

Jag är född på hösten. Kanske det är därför jag älskar den så...Folk som blir deprimerade på denna underbara årstid fattar jag helt enkelt inte.
Man kan äntligen tända ljus. Läsa saga för barnen (Stella mest - fast Nikki och Hampus knölar sig ner brevid och lyssnar dem med!).
Inget mer spring ute på kvällarna (så vi föräldrar måste gå två mil för att hitta barn). Nej, nu är vi inne och myser hela tiden! Fram med plädar, raggsockor och HEJ soffan!
Fast ut med Biff måste man ju. Och i morse var det sådär otroligt vackert med solen som lyste upp alla fina höstfärger i vår lilla bakom-dagis-skog. Det var nästan som urplockat ur en musikvideo där jag går och sjunger nån låt mot kameran.
Förutom då att mitt hår är uppsnurrat i en taskig tofs, jag är osminkad, snoret rinner och då och då halkar jag till på en mördarsnigel. Annars är allt idylliskt.
Och till höger ligger det en ljusblå jacka över en gren.
Så märkligt. Har ägaren blivit varm? Tagit av sig medans han stretchar kanske och sen råkar han glömma den?
Nej. Troligare är att några ondingar velat ha den fina ljusblå jackan. Stegat fram ur mörkret och skrämt jackägaren till att ta av sig den. Han har en sprungit hem i flygande fart. Ondingarna upptäckte kanske att jackan var från Coop Forum och dessutom namnad! Slänger upp den i trädet och drar.
??
Konstigt i alla fall med kläder som befinner sig utomhus utan sina ägare. Jag undrar alltid över historien bakom.
När jag och Hans körde till skolan sist stod en helt ok gympasko brevid ett övergångställe.
Helt solo.
"Mamma, kolla! Varför står den där?"
Ja det kan man undra. HUR tappar man en sko?
Min hjärna får fram att skokillen blivit nerbrottad i ett slagsmål och att förövaren fått ett krampaktigt tag om ena hans fot. Skokillen sliter sig mirakulöst  loss - och hoppar iväg på en sko.
På trottoaren intill ett övergångsställe i Spånga sitter en arg, andfådd kille kvar med en gympasko i handen.

Varför VARFÖR trillar mina konsonanter hit och dit ibland? Har jag något fel i ett hörn av min hjärnlob eller har jag bara fått släpp?
Jag kom upp till badrummet igår kväll efter en tidigare - mycket skön- insmörjning/massage av mina fötter (Mannen).
Jag sa: Gud, jag känner mig smortfarande införjd!...
Så här håller jag på. Jag kan slänga om vilken mening eller ord som helst, men jag har märkt att det är lite vanligare bland dubbelord. Häromdagen blev en kund förvånad över våra skövelstaft som jag så fint skulle beskriva.
En kompis kom och visade sin fina, nya vagn till bebben. Vad fiffigt med såna vakåtbända suffleter, fick jag fram.
Vafan!???
När jag jobbade med profilreklam skulle jag ofta kolla pris hos leverantörer och gjorde då en förfågan. Det blev alltid fröfågan - ja, innan jag ändrade, för jag är ju inte blind. Jag SER ju att det blir fel. Likaså HÖR jag att jag säger fel, men såklart försent.
Vad håller jag på med?
Jag skulle skryta om Biskfilen härom veckan. Den som kommer till Jakan varje månad... Även ordet takräcke har fått omvandling om jag minns rätt. Fast det blev ju helt ok med ett raktäcke på nåt sätt.
:-)
Kanske måste undersöka mig.
Hej doktorn! Jag säger fel tela hiden! Håller jag på att gli balen?