Nu är det verkligen inte kul längre!
Det har ALDRIG varit kul och kommer aldrig bli nåt annat än förbannat jävla annoying med alla telefonsäljare som ringer till jobbet och ännu värre HEM.
Jag blir ju sååå nyfiken och glad när det äntligen ringer på vår hemtelefon. Hoppar liksom fram och kvittrar mitt namn...
Om man hör ett svagt klick och ingen som pratar på typ en sekund så VET man.
Nån dator har slagit mitt nummer och snart kommer en säljare på tråden som kommer att heta "Anders" eller "Fredrik" och han kommer i en mening utan paus förklara vart han ringer ifrån och där ungefär har jag tröttnat. Säger snällt men bestämt "NEJ TACK" och han försöker förstås igen eftersom han menar att jag inte VET vad jag går miste om- bla, bla...Jag säger återigen NEJ TACK! och nu lägger jag på.( Har ju faktiskt annat att göra också.)

Blir så sur att det inte va min mamma eller min bästis eller kanske moster från Eslöv som ringer.
I stället nån stackars sate som tror att jag vill göra av med mina pengar på ett smidigt sätt.
Alltså VEM lyssnar klart nuförtiden och framför allt VEM KÖPER det dom säljer??
Hur kan det finns annonser kvar i tidningen där man utlyser såna här tjänster.
"Telefonsäljare - tjäna hur mycket du orkar!!"

Jag tror vår tid med "riktig" hemmatelefon är över. Inte ens minstingen får samtal på vårt 08-nummer.

Det får nog bli så...

Det finns tydligen två läger i den här förteelsen.
På ena sidan står de som "aldrig-i-hela-jävla-livet" skulle be mannen ånga omkring fotändan med en Panasonic HDC i högsta hugg.
På andra sidan finns de som "såklart filmar hela härligheten".
Alltså ALLVARLIGT!
VEM ska titta på filmen sen? Ni själva? Tillsammans en fredagsmyskväll med lite dipp i soffan...?
Eller är det bästa vännerna som ska tvingas se eländet? Dom vet nämligen att allt gick bra med barnet och tittar därför inte med spännande-ögonen utan mer med äckel-ögonen eftersom det enda man kommer att lägga märke till är hur du/mamman ser ut och nu menar jag inte bara det rödsvullna och skrikiga ansiktet...
Eller kanske ni tänker att det blir en kul grej för barnen sen när de är stora.
Då frågar jag; under vilken tid i ditt liv hade det varit kul att se DIN mamma naken, på alla fyra, brölandes och svettandes medans hon svär att det lilla knytte hon trycker ut tillsammans med sin tarm, faktiskt är du! 

Nu slutar vi med såna här vämjeliga påhitt och håller mannen kvar där han ska vara - Vid mammans huvud -baddandes med en sval fuktig handduk och viskandes massa mjuka kärleksord!

Har en sak att bekänna...

Jag har börjat titta på ett visst program. Det började med att jag helt enkelt skulle ge den nya kanal 11 en chans. Bara kolla in vad som kan tänkas sändas där...Och oops, där stod visst Gry Forssell... Och släppte in folk i nya BIG BROTHER huset.
Jag som älskar Gry!
Så egentligen kan man ju säga att det är hennes fel, som tog det jobbet menar jag...
För nu är jag fast.
Fast i nån jävla intelligensbefriad putläpps-komedi med ROSA, Katerina och GURKAN som sorgliga deltagare.
Jag kan för mitt LIV inte fatta att jag ser skiten. Jag blir närapå förbannad på mig själv när jag, likt en knarkare, smidigt så inte mannen hinner med- slår över till kanal 11 varje kväll.
Jag bara MÅSTE få veta...Vad hände egentligen mellan Rosa och Rodney? Varför skriker Katerina och VEEEM låg med den nya haremstjejen? VEM?? Jag hinner inte med!..
Inte blir det bättre av att min kollega Evelina (snäll som hon är)lånar ut sitt 24-7- konto till mig SÅ JAG KAN TITTA NÄR JAG VILL - DYGNET RUNT! LIVE!!!
Åh herregud. Jag kommer att hamna i tonårshelvetet och få sillisar i nacken och löshår i näsan!
Precis som jag förtjänar!


Här är ett smakprov på Gurkan i årets Big Brother:
Kom nu inte å säg att detta inte är årets mest underhållande program! Jag kan dessutom sätta en årslön på att han tar hem alltihop.

http://www.youtube.com/watch?v=fdLfXyrFBxQ


Ska genast sätta upp mål att inte titta på hela programmet (kanske bara 30 min?). Och sen trappa ner till endast söndag, då Gry är med.
Det blir bra.

Börjar i morgon.