image7
Nu kan vi pusta ut! Nu kan vi göra som vi vill. Hur vi vill. Lata oss. Eller jobba som galningar. Vilket vi vill. Barnen har åkt till sina andra föräldrar. Vi tittar på varandra. Huset är alldeles tyst. Vi tänker på de två veckor som gått. Alla glada dagar. Alla jobbiga dagar. Båtutflykten. Den enda soliga dagen. Alla jordgubbar. Alla jordiga barn. Daggmaskar. Lössen. Ja, allt. Sen tänker vi inte mer. Vi tittar på varandra och vill ju bara en sak. Krypa in, krypa ner, krypa närmare och vara så där jäkla vuxna som bara två nyutsläppta föräldrar kan vara!

Sen kan vi dra till Västkusten och käka räkor.

Livet är skönt!

Så har ett nytt problem uppstått. Min Hans (9 år) svär som en borstbindare! (Vad nu DET är för något...och av vilken anledning svär de så mycket?)  När han blir osams med sin bonussyrra så låter det helt enkelt alldeles skämmigt. Jag vill bara försvinna och inte låtsas höra! Mannens barn svär nämligen aldrig (typ). Det måste vara något han fått i skolan, försöker jag. Mannen säger att det måste bara bort. Man FÅR inte svära och säga hatiska ord bara för att man är arg. Nej, jag håller med! Vi hänger honom uppochner nästa gång!...
Jag VET att jag också svär, men för det mesta inte i en hanterbar situation utan mer i en "nu tappade-jag-just-någonting-tungt-på-foten-och-det-gör-så-helvetes-jäkla-ont!-situation. När det liksom bara bubblar fram som en rap efter ett äpple. (Ostoppbart alltså)
Så kommer morfar och mormor hem från semestern och slår sig ner runt köksbordet där vi alla sitter.
Morfar: Ni skulle ha sett vilken jävla strand alltså, man såg fanimej flera mil åt bägge hållen! Och baren sen...En helvetes massa drinkar att välja på!
Ja, det var verkligen skitfint
, håller mormor med.

image6

Två veckor utan barn har varit...Alldeles UNDERBART!
Vi har ätit gourmetmat (som ingen suttit och petat bort), haft TV avstängd HELA tiden, lyssnat på BRA musik  i stereon och  haft massvis med härlig sex!
SÅ...Nu är vi beredda. Fyllda med kärlek och tålamod. Kom igen, små rackarungar - KOM HEM! - till två utvilade  & glada föräldrar! Två dagar kvar...