Vilken Jul!
Först kom härliga släkten med paket och Jansson frestelser. Vi åt och drack och skålade för glatta livet.

Sen kom Tomten! Fast han hade ju bråttom i år med så mycket snälla barn i världen att han var tvungen att bara släppa ner klapp-säcken på tralldäcket med en dov duns. Det gjorde inget eftersom den var så välfylld och innehöll EXAKT det barnen önskat sig (helt otroligt!)

Men sen kom visst en oinbjuden inkräktare in med ett snett, elakt grin.
Först var det lillsnäckan Vera som visst fick upp sin frukost...Rakt över köksbordet.
Ingen fara tänkte vi alla, med svetten lackande innanför osäkra ytor.

Men hoppsan om inte lilla dottern (såklart efter ett bad och nytt fint nattlinne) mitt i natten kräktes allt vad hon och sängen orkade bära. Täcke, kuddar, madrass och Raffe (gosiga giraffen)...allt i en geggig..(Ja, ni förstår)

Nu blev vi vuxna mer på alerten. Mer vaksamma och HELT PANIKSLAGNA!
Det vädrades. Det spritades. det tvättades och det tvättades igen. Bästisen kördes hem. Vi blev satta i karantän. Inga fler släktingar hit tack! Varning för oss!

Alla får gärna kräkas och bajsa på sig i dagarna tre - bara det inte drabbar den omhändertagande mamman, som vi verkligen, verkligen vill ha frisk.
Men nej. SÅN tur har man inte.
Mamman föll till slut (dygnet efter) under den nya inkräktarens våld. Inkräktaren som inte var inbjuden. Som hälsar på, vrider runt och fuckar upp ens tillvaro och sen skrattande glider vidare mot nya mål (och ovetande julfirare). Akta er för tusan! Stänga alla dörrar och lita inte på någon. (Allra minst oss just nu....)


God jäkla fortsättning!

Kommentera

Publiceras ej