Har tänkt på det här med att vi tvättar oss allergiska nuförtiden. Det är ju verkligen en hysteri med hur välskötta vi alla ska vara. Och speciellt innan man kryper ner i bingen med annan människa. Jeesuuus, det ska vara absolut, precis rentvättat, nyrakat och insmort. Jag är likadan. Annars skulle ingen få komma i närhet av mig.
 
Och då tänker jag vidare...HUR gick det där till förr i tiden? Och nu pratar jag inte bara om att kramas med någon som inte använt deo eller duschat på läääänge (även om det borde va äckligt nog). Här snackar vi sex!
 
Det måste räcka med att hoppa tillbaka till Emil i Lönnebergatiden. Bad på gården med pappan i först och sist kvinnofolk - i samma vatten. Och naturligtvis inte dagligen...Ett par gånger om året verkar ha räckt.
Man har altså ingen vettig toalett (frågetecken på papper också), man har inte ansat NÅGOT, det har gått ett par MÅNADER och din partner försöker hångla upp dig.... Jag låter detta sjunka in.... 
 
Man får hoppas att oralsex inte har kommit på tapeten vid den här tiden. Det kanske rörde sig om snabba snabbisar med klänypor på näsan? Arma människor.
Uppenbarligen har vi fortplantat oss, så det har trots allt fungerat på något sätt men kanske att det sköna i sexet kom med hygienen? Inte vet jag.
Det kan absolut tvättas för mycket hit och dit idag men fan vet om man hade överlevt en enda älskog back in 1879.
 
Urk.
 
 
 
 
 
historia, sex,

Kommentera

Publiceras ej