Nej vi är inte uttråkade eller känner för att separera.
Vi vill bara ha vårt alldeles egensnickrade hem, som inte är fullt lika stort eller fullt lika blått som det vi nu bor i.
Så vi har köpt en tomt.
En pytteliten plätt brevid Ebba och hennes man. Där ska vi bygga ett fantastiskt Bonushus med plats för varannanvecka-barn och vindrickar-vänner på härligt spontana besök.
Det ska bli kärleksfullt designat med både stil och värme. Med stort tralldäck som angränsar till en härlig pool (Som vi använder mer en fyra gånger per år eftersom det blir varma somrar nu...) Här ska man vilja stanna!
Låter härligt va?
Bra, då kan vi gå vidare med att vägen dit förmodas bli snårig, lång och ibland förbaskat guppig.
Men hey, jag är beredd!
Nu ska vi bara sälja vårt Vintervägen först. Det måste ju gå som en dans på en varm sommarbrygga, eftersom Mannen lagt ner halva sitt vuxna liv på detta stora hus. (Och om alla bara visste hur anal han är skulle alla också veta att allt är gjort med noggranhet -på gränsen till absurdum.)
Så nu håller vi tummarna att vi får loss alla pengar som krävs till väggar, isodrän, värmegolv, ledningar, slangar, panel och annat med konstiga namn jag inte kan stava till.
Det här ska bli kul! (Märk väl hur positiv och peppad jag är!)

Bröt förresten arm med min 13-åriga bonuskille häromdagen...Gissa vem som vann? ;-)

/Alex-still-going-strong-with-great-positive-attitude

1 kommentarer

Johanna

12 Dec 2010 16:36

Det låter alldeles otroligt härligt, så drömmande och fantastiskt härligt du beskriver!!! All lycka och hoppas enegri och positivitet håller i sig trots motgångar (som tyvärr brukar dyka upp när man minst önskar..) kram

Kommentera

Publiceras ej